Miguel Royo Trio "Wally" al JCLV amb "Aflamencándome" el 25 de novembre de 2016

Doncs el Concert-Jam del mes de novembre patrocinat per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el vam fer aquest darrer divendres de mes, el 25 de novembre i ho vam fer amb un trio magnífic liderat per un gran músic de Saragossa establert entre nosaltres i vivint a Sabadell, en Miguel Royo "Wally" acompanyat de dos mestres en això de tocar l'un la guitarra de flamenc, en Juan Antonio López, guitarra de flamenc i Pablo Posa, bateria i "cajón"

Del Miguel Royo li vaig posar el seu disc "Aflamencándome" en un anterior programa de ràdio i em va agradar oferir-li la possibilitat de venir a tocar al JCLV com així va succeir. El seu projecte és engrescador, barrejant no només el flamenc amb el Jazz sinó que també ho fa amb la música de la seva terra, l'Aragó podent-hi incloure algunes "Jotes" i demés músiques afins. 



Un dia d'aquells que tampoc saps massa què passarà, si vindrà gent o no, i així és que vam començar poquets però van anar venint, tot i que no masses, mica a mica. Al final vam arribar a ser un vintena, la qual cosa per un concert-jam no està malament. 

Tots vam quedar gratament sorpresos de la qualitat dels tres músics i d'una manera particular amb el líder, amb saxo tenor, soprano i flauta i el jove guitarrista, ambdós amb el títol de G.S. lliurat per l'Esmuc. Amb això no vull dir que el baterista no ens sorprengués, que també per la seva delicada manera de portar tota la secció rítmica respectant la música, és a dir, sense picar ni gens ni massa fort. Molt bé Pablo


Els temes van anar sorgint i així és que vaig filmar un tema i penjar al Facebook...

https://www.facebook.com/mtusetmallol/videos/10206409307026163/

Després d'una bona estona d'escoltar al Miguel Royo Trio i aconseguir que toqués un parell de bisos, vam encetar la Jam Session amb alguns dels convidats que van venir, ja habituals i amics de fa temps, en Juan Carlos "Speedy" González, saxo alto; Sergio del Campo, flauta; Modest Pelfort, baix elèctric i trompeta i jo mateix al saxo alto. Amb aquests sempre fidels acompanyants aconseguim que les jams tinguin una mica més de diversitat i així no només pots escoltar com va aprenent un aficionat com jo, sinó que amb aquests amics aconseguim situar la música una mica més amunt, sempre però gràcies als professionals que primer enceten el concert i en aquest cas amb el Miguel Royo "Wally" Trio

Agrair una vegada més als amics que tampoc mai fallen i sempre ens acompanyen ens els nostres projectes. Una abraçada a tots ells i extensible a tots els músics.
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada