Marc Miralta Flamenco Reunion, diumenge 25 d'octubre de 2015, al Jamboree

Un magnífic concert que aviat comentarem. Un Jamboree Jazz PETAT com feia temps que no veia...amb Marc Miralta Flamenco Reunion...amb Perico Sambeat, Javier Colina, Marco Mezquida i Blas Córdoba "El Kejío" al cante....i encara podeu venir a les 22h....amb David Domínguez al cajón i demés...Marc presenta el seu disc a la nostra cova cava amb temes com "Chi chi" de Parker, "Entre dos" del mateix líder, on hi haurà també Shorter, Tom Jobim, Monk i més Miralta....tot un luxe a l'abast dels escollits i dels que ho vulgueu ser venint després....Brutal.

Una altra vegada PETAT el Jamboree Jazz amb Marc Miralta Flamenco Reunion...encara hi ha lloc....drets..he..he.

Emocionat d'escoltar-los al Jamboree Jazz....Marc Miralta Flamenco Reunion amb Perico Sambeat, Marco Mezquida, Javier Colina, David Domínguez i Blas Córdoba El Kejío al cante...tremolo encara i més ho faré quan escolti el disc que tant amablement m'ha donat el Marc....disc que sonarà en un programa especial a Jazz Club de Nit dedicat al Jazz barrejat amb ritmes calents i càlids...i ja veig qui seran els acompanyants.....el darrer disc de l'Eladio Reinón Quintet i el projecte del Javier Galiana i amics..Tumbando a Monk..aquest dimecres...yeah.

Aquestes van ser les tres entrades al Facebook d'una magnífica i brutal actuació amb un Jamboree rebentat en els dos passes. A partir d'aquesta actuació vaig decidir el següent Programa a Jazz Club de Nit. Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada