Free Session a 23 Robadors amb The Octet, 8_10_15

Doncs sí, aquest dijous 8 d'octubre s'hi havia d'anar per diversos motius entre els quals l'octet que s'hi presentava però també pel fet de poder veure a dos músics que, al menys jo, no havia vist a la cova de Robadors, en Pablo Selnik i Amaiur González. Flauta i Tuba que  acompanyarien a la resta i els més habituals Ramon Prats, bateria; Àlex Revireigo, contrabaix; Tom Chant, saxos tenor i soprano; Iván González, trompeta; i els que no hi van sempre però molt sovint Marco Mezquida, piano i Marcel·lí Bayer, saxo alto i clarinet


Un esdeveniment que ja te una colla d'adeptes i fidels oïdors dels sons que se n'obtenen. Un espai, ara per ara de referència per ser el primer però no l'únic, que va obrir les portes a la innovació de les Sessions de Lliure Improvisació a la ciutat, i d'això ja fa 4 o 5 anys, aconseguint que, més o menys, passi el mateix al Soda de Gràcia. Si a 23 Robadors l'ànima és el Ramon Prats a Sosa l'ànima és El Pricto, (Discordian Records).

Ramon i la resta van decidir fer dos combos incials per després tocar plegats. Es van fer quatre paperetes amb un 1 i quatre amb un 2. El sorteig va fer que a la primera formació hi hagués Marco Mezquida, Amaiur González, Marcel·lí Bayer i Àlex Reviriego, mentre que a la segona formació hi va haver Pablo Selnik, Ramon Prats, Tom Chant i Iván González.

I perquè no hagis de buscar, aquí ho pots escoltar si és que no ho escoltes ja amb el reproductor de l'Ivoox..

http://www.ivoox.com/free-session-octet-23-robadors-8-10-15-audios-mp3_rf_8877712_1.html

Cadascuna d'aquestes formacions va fer la seva aportació, primer uns i després els altres, i com a colofó final, van tocar plegats el darrer "tema". 
Val més que ho escolteu perquè poques coses es poden dir, o moltes, i jo em decideixo per les que ja he dit. Això sí, us recomano que hi vingueu, si encara no ho heu fet, i així podreu valorar "in situ" aquesta particular moguda que es fa cada dijous a partir de les 19h45m al carrer Robadors número 23.
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada