Jean Toussaint Quartet al Jamboree el 28 d'agost de 2015.

Avui toca un altre homenatge al Jamboree Jazz...ahir va ser a Dexter Gordon i avui a Art Blakey i els Jazz Messengers de la mà del gran saxo tenor Jean Toussaint Quartet...a punt de caramel.

Un primer passe del Jean Toussaint Quartet presentant el seu magnífic projecte i per arrodonir-ho, amb dos temes esplèndids de la factoria Blakey, el primer de Lee Morgan i el bis amb el gran tema de Bobby Timmons, Moanin'. Encara esteu a temps per gaudir amb el segon passe...al Jamboree Jazz..yeah!


Amb aquestes quatre ratlles resumia jo una gran vetllada de Jazz a la nostra Cova-Cava. Pel meu gust, m'hauria agradat més estona de Messengers i menys de Toussaint, però ja se sap que quan els músics presenten discos, el que fan és tocar els temes del disc. Així va passar pràcticament tota l'estona menys els dos temes ja comentats de la factoria Blakey. Com que les comparacions són odioses, doncs no les faig. Però ahir, amb l'homenatge a Dexter Gordon vaig gaudir molt més. Patapam! Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada