Un dissabte atapeït de música..David Mengual Free Spirits Big Band i Audició de vocals al JazzSí

Un magnífic dissabte...primer al concert mensual que fa la David Mengual Free Spirits Big Band al Siglo on hem gaudit, al menys nosaltres, el Carlos Sampietro Pardina, el Sergio Del Campo Adsuara i jo, i hem al.lucinat per un tub...llàstima d'alguna, massa gent que no para de xerrar...El projecte de la Free Spirits es mereix un 10 en tots els aspectes....innovació, imaginació, interpretació, arranjaments a càrrec del genial Toni Vaquer, direcció del David Mengual i Ivan Gonzalez, selecció de temes, etc, etc, i sobretot la gran generositat de tots els músics. A veure si li agrada com ha quedat l'àudio enregistrat al David i ho podeu escoltar tots..De fet, m'agradaria poder parlar de tots el músics però ja enteneu que seria molts llarg, oi?.
Els primers temes sembla que han estat interpretats per primera vegada, més o menys, mentre que hem pogut escoltar meravelles com el "Hey Joe", i potser alguna altra més que ja tenen enregistrades.

 
Després hem anat al JazzSí Club Taller de Músics a veure i escoltar l'audició semestral dels alumnes de cant modern. Tres hores escoltant a 31 cantants de diverses edats i sexe. L'esdeveniment ha estat presentat per un dels professors de cant del Taller, o potser cap d'àrea, en Xevi Garcia Tarragó, el qual no ha parat d'encoratjar-nos a passar-nos-ho bé i a aplaudir a tots els cantants, dones i homes. La formació "base" estava formada per quatre "mostrus" (Joan Díaz) professors i músics; Vicent Macian, saxo tenor; Alejandro Di Costanzo, piano; Manel Vega, contrabaix i Ramón Díaz, bateria. Una formació que ha interpretat a vista els 31 diferents temes amb una gran demostració de saber, de tècnica, de concentració, de..de....Impressionant...literalment..i si considereu que a més a més han fet els corresponents solos de cadascun del temes, doncs encara més. El primer que hem fet quan hem arribat, a part de pagar, ha estat saludar a l'entranyable Joaquim, ànima del JazzSí, i també a la Amelia Bernet, professora d'alguns dels alumnes i a l'Anna Luna, a les quals els hi hem fet un petonet ben maco. M'ha agradat que el Equip Taller de Músics faci aquest esdeveniment (que fan des de fa temps), una audició com fan totes les escoles, però he constatat el fet que per gaudir de la vida cantant, no importen les edats. 
Ja em perdonareu per la mala qualitat de la foto....testimonial..Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada