Dijous 13 de novembre..concerts a 23 Robadors i al Cafè del Conservatori del Liceu.

Dani Comas i Ramon Prats
Aquest dijous vam tornar a Vintitrés Robadors i al Cafè del Conservatori del Liceu, dues sessions diferents però amb tota la qualitat musical que es pot desitjar.

Una sessió al 23 Robadors com sempre de la mà destra del gran bateria Ramon Prats , aquest dijous però acompanyat de Dani Comas a la guitarra, Ivan Gonzalez a la trompeta i amb el jove i gran contrabaixista l'Àlex Reviriego. Un quartet atípic en aquests indrets que ens van oferir el que se'ls hi va acudir, com sempre passa en aquestes magnífiques sessions. A destacar els moments de quasi silenci on es podia percebre quasi tot. Els moments àlgids varen ser impactants amb els clímaxs inclosos. En definitiva, una sessió de Free Jazz única a Barcelona i potser a la resta de la península. S'hi ha d'anar per col·laborar, ja que l'entrada és lliure, ningú t'obliga a beure res i els músics no cobren; només passen la "guardiola" i llavors és quan la teva generositat i personalitat es veurà reflectida.
Àlex Reviriego i Ivan Gonzáez
Aquí hi vam anar amb el Carlos Sampietro i una parella d'entesos amb editorial discogràfica a l'esquena i moltes més coses els quals també varen flipar. Sortint d'aquí volíem anar a un món musical totalment diferent però amb la intenció de veure què s'hi coïa i per saludar a l'estimat Ricard Gili a la Casa Orlandai, al costat del metro de Sarrià. En el trasllat de línies vaig decidir que a les 21h 20m era massa tard per anar-hi i ens vam acomiadar amb el Carlos. Sense voler vaig agafar la L3 i em vaig trobar direcció plaça escanya passant pel paral·lel. La curiositat va poder més i vaig baixar a paral·lel per anar a saludar gent coneguda i sense haver vist al web del Conservatori que la Jam la liderava l'Albert Bover....

Albert Bover i Àlex Fortuny
 Un dia d'aquells que no s'hi pot faltar. Espai ampli i servei de barra exquisit amb una combinació de pizza i tub de cervesa per 3€ i algun centimet. Albert Bover, un dels més importants pianistes de casa i de fora a un metre de distància, veient-lo tocar, escoltant-lo bocabadat. De fet, tothom, nois i noies i gent gran que hi érem estàvem així quan l'escoltàvem. Els acompanyants, tres joves cracs de ja llarga trajectòria amb els grans músics Àlex Fortuny, guitarra; Pedro Campos, contrabaix i José Benítez, bateria. Vaig arribar havent-me perdut els dos primers temes, cosa imperdonable, però l'estona que m'hi vaig estar vaig, vàrem, gaudir d'allò més. A la Jam hi vam poder veure un parell de bons pianistes i al final una noia que també ho va fer bé. Els pianistes varen ser Baptiste Bailly i Alvaro Torres; Raül Reverter, saxo alto; Rai Paz, guitarra, Pau Sala, contrabaix, entre els músics coneguts, tot i que n'hi va haver més i tots amb molt bones maneres. Miquel Tuset i Mallol.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Feu una feina magnifica amb aquest blog i enregistrant concerts molt interessants. Aquest ve ser especialment estimulant. A estones recordava els AMM de Eddie Prevost. Tan sols demano a qui penja la musica que ho faci a 128 kbps com a minim. Els 64 kbps actuals no estan a la alçada dels concerts.
Antonella Fontana i Antoni Robert (parella d'experts amb discogràfica a l'esquena).

Publica un comentari a l'entrada